Sardinien

Fritidsresor startar upp direktcharter till Sardinien från Kalmar

Medelhavets näst största ö Sardinien, är ett helt nytt resmål från Kalmarregionen och ett välkommet tillskott till de nuvarande charterdestinationerna. Intresset för Italien växer och som enda charterarrangören på Sardinien erbjuder Fritidsresor ett brett hotellutbud, bland annat Blue Village Baia Di Conte, den första skandinaviska familjeanläggningen med barnklubbar i Italien.

– Sardinien är ett spännande resmål som väl kompletterar vårt befintliga charterutbud. Vi är glada över att Fritidsresor fortsätter att satsa i Kalmar, en framgång för våra resenärer och för hela regionen, kommenterar Karin Lagerlöf, Marknadschef, Kalmar Öland Airport.

Direktcharter till Sardinien från Kalmar Öland Airport den 13, 20 och 27 september 2016. Flygningarna utförs av JetTime. Platserna släpps till försäljning måndagen den 31 augusti.

– Vi vet att många uppskattar att resa från sin lokala flygplats och fortsätter därför att satsa på Kalmar Öland Airport med nyheten Sardinien, säger Mathias Bergendahl, Informationschef på Fritidsresor.

Lämna en kommentar

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.