Satisfyer Pro 2

2016 års mest sålda vuxenleksak enligt Mshop

2016 var ett starkt år för vibratorer som stimulerar med luftvågor. På listans första och andra plats över Mshops mest sålda sexleksaker 2016, ligger beröringsfria leksaker med nya vakuumtekniken. Strax efter hamnar en sexdocka som blir varm vid beröring.

– Det är fantastiskt att se hur segmentet med luftvågor snabbt har ökat. Många efterfrågar den nya beröringsfria tekniken och kunder hör av sig och tackar för att de fått sin första orgasm, det är jättehärligt! Senaste Satisfyer visar att hög kvalité inte behöver kosta skjortan säger Mica Pettersson, Lustexpert på Mshop.

När sexleksaksbutiken Mshop summerar året kan man konstatera att årets mest sålda sexleksak är Satisfyer Pro 2. Med hjälp av pulserande vibrationer och tryckvågor ger denna vibrator intensiv stimulering på klitoris, utan att röra vid den. När tryckvågorna suger, uppstår en vakuumeffekt som medför att blodflödet ökar. Satisfyer är en uppstickare som tar fler och fler marknadsandelar från hajpade Womanizer. Med samma teknik, men till ett betydligt lägre pris, går de nu om storsäljaren.

Lämna en kommentar

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.