Säsongens badmode från Klingel hämtar inspiration från 50-talet

Stora och framträdande eller små och diskreta – prickarna syns i en mängd olika varianter i badmodet 2019. Oavsett utformning är det få prints som andas så mycket lekfullhet som prickigt. Mönstret dyker också upp tillsammans med fjärilar och ränder i en kreativ mix.

Utöver baddräkter, tankinis och bikinis finns också snygga strandklänningar och tunikor. En klassisk sarong kan varieras på en mängd olika sätt. I Klingels sortiment finns även multifunktionella strandkjolar som är lika snygga att bära som klänning eller poncho. Perfekt när man snabbt vill känna sig lite mer klädd mellan sol och salta bad. Mer information om Klingel kan du hitta hos spogly.se.

Blinkningarna till 50-talet är flera med draperingar, baddräkter i klänningsmodell och bikinitrosor som går högt upp i midjan. Det kombineras med breda, avlastande axelband, formande foder och stödband under bysten – praktiska detaljer som gör att man kan känna sig både snygg och bekväm på stranden. Flera modeller finns upp till storlek 60.

Lämna en kommentar

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.