Det är enkelt att köra bil i Spanien

Att åka till Spanien på semester är populärt och det finns mycket att göra och uppleva. Ett vackert land med spännande historia men också modernt och utvecklat. Spanien är ett perfekt resemål för de äventyrslysten resenär.

Ett bra sätt att uppleva Spanien är att hyra en bil för att enkelt ta sig runt i landet. Det är billigt och smidigt och det finns många olika bolag av välja på som t.ex. Faycan, Thrifty, Alamo, Budget, InterRent, Dollar, Record, Owners Cars, OK Rent a Car, Hiper Rent a car, Firefly, Europcar, Goldcar, Hertz, Niza, Avis, Biluthyrning.nu, Orlando, Enterprise, Rhodium, Sixt, Centauro, Marbesol, Atesa, Keddy By Europcar, Drivalia, Flizzr. Hyrbil i Spanien är det perfekta sättet att snabbt och enkelt ta sig mellan olika historiska platser och sevärdheter.

Det kan dock vara hårt tryck på spanska hyrbilsbolag så det lönar sig att söka i tid. Billigaste är det under lågsäsong då man kan hitta mycket bra priser även på populära orter och resmål. Sök på nätet och jämför olika bolag för att hitta bästa dealen. Är du oerfaren välj det stora och trygga bolagen som Avis, Enterprise, Europcar, Sixt mfl men har dy hyrt förut kan du testa lokala och mindre bolag som tex Faycan, Marbesol, Dollar, Centauro mfl. En del lokala bolag kan ha lite dåligt rykte när det bilarnas kvalité, som städning mm.

Kolla också upp villkoren noga eftersom små bolag kan ha annorlunda villkor om något händer. Stora bolag har också fler kontor vilket ger mer service och snabbare respons om något händer.

Lämna en kommentar

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.