Santa Maria del Mar

Santa Maria del Mar resemålet vid stranden men nära Havanna

Drömmen om Karibien är i allra högsta grad levande och längtan efter att resa västerut fortsätter att avspegla sig hos Ving, som i vinter erbjuder närmare trettio resmål på tio destinationer i Mexiko och den karibiska ö-världen.

Kuba utmärker sig som vinterns bäst bokade resmål och där är redan nio av tio vinterresor bokade och det trots en utökning av antalet platser med 35 procent. Det är också på Kuba allra flest väljer att boka en kombination och det är huvudstaden Havanna ingen vill missa, även om man längtar efter sol och bad.

– Kuba är vinterns hetaste resmål och vi har sett efterfrågan öka i takt med att restriktionerna minskat. Väldigt många vill passa på att uppleva ön, men framför allt Havanna, innan förändringarna blir för stora. Väldigt många väljer att bo några nätter i charmiga Havanna och resterande nätter i Varadero för att få bo vid stranden, men om man bor på vårt nya resmål behöver man inte välja för det ligger så nära Havanna att man lätt kan åka dit, säger Magdalena Öhrn, informationschef Ving.

Ving har tio destinationer i Karibienprogrammet: Antigua, Aruba, Barbados, Curacao, Dominikanska Republiken, Jamaica, Kuba, Mexiko, St Martin/St Maarteen och Puerto Rico.

Till Kuba erbjuder Ving direktflyg med det egna flygbolaget Thomas Cook Airlines Scandinavia, från Stockholm och Köpenhamn mellan november – mars. Det finns även flexibla reguljärflygspaket året om till Kuba.

Lämna en kommentar

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.