Epson EcoTank

Två års bläckförbrukning medföljer i leveransen av Epson EcoTank

Peter Settling, Channel Sales Manager på Epson i Sverige, säger: ”Med de här nya EcoTank-skrivarna uppstår inga obehagliga överraskningar. De stora bläckmängderna som medföljer varje modell betyder att de behöver ytterst lite underhåll under de första två åren. Senast då har användarna redan fallit för deras höga kapacitet och låga utskriftskostnader, som besparar dem i genomsnitt 70 % av utskriftskostnaderna. Särskilt modellen ET-4550 erbjuder dubbelsidig utskrift och kan skriva ut upp till imponerande 11 000 sidor, redan vid leverans. Köp av ytterligare bläckflaskor sker också till en låg kostnad, vilket gör ytterligare utskrifter ännu billigare.”

Den sista modellen i EcoTank-serien är den mer specialiserade ET-14000-modellen, som fokuserar på A3-utskrifter till en låg kostnad och förmår att framställa imponerande 7 100 sidor i svartvitt och 5 700 sidor i färg.

Samtliga tre erbjuder också upp till imponerande 4 000 sidor i svartvitt och 6 500 sidor i färg. ET-4550 höjer antalet till 11 000 sidor i svartvitt och i färg3. Det är möjligt att skriva ut trådlöst på samtliga dessa skrivare med hjälp av Epson iPrint-appen för smartphones. Samtidigt har alla stöd för Epson Connect, vilket betyder att de kan användas tillsammans med ett antal olika utskriftsprogram från Epson för olika funktioner, till exempel utskrift på distans eller via e-post. I hela EcoTank-sortimentet finns avancerade funktioner som dubbelsidig utskrift, A3-utskrift, SD-kortplats, faxning, skanning, Wi-Fi och LCD-displayer. Modellerna ET-2500 och ET-2550 erbjuder utskrifts-, kopierings- och skanningsfunktioner, där ET-4500 dessutom lägger till faxning och alltså ger 4-i-1-funktion.

Lämna en kommentar

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.