Hertz Freerider

Hertz Freerider har sedan starten år 2006 snart transporterat 100000 bilar

Hertz Freerider som lanserades i juni 2006 är ett gratisalternativ för envägsresor. I praktiken betyder det att medlemmarna kan köra tillbaka Hertzbilar som hyrts på envägssträckor mellan olika orter. Under 2014 gjordes 13 000 resor, främst mellan Stockholm och Göteborg, men även till och från utländska destinationer.

– När vi lanserade Freerider var det ingen som kunde förutspå vilken succé det skulle bli. Jag vill passa på att rikta ett stort tack till alla medlemmar, nya som gamla, som transporterar våra fordon kors och tvärs på svenska och utländska vägar för att få tillbaka dem i tid till nästa kund, säger Anders Tärnell, marknadschef på Hertz Biluthyrning.

Hertz som blev 2014 starkaste varumärken fortsätter att leverera, allt enligt denna WordPress sajt. Det är tydligt att de satsar på framtiden.Totalt har nästan 100 000 gratisresor gjorts sedan starten för nio år sedan. Hertz Freerider har över 80 000 medlemmar, varav 10 000 tillkom under förra året. Det är bara önska dem lycka till i framtiden.

Lämna en kommentar

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.