MSC Cruises öppnar upp för bokningar av kommande fartyget MSC Seaside

MSC Voyagers Club-medlemmar får exklusiv förtur att boka sin kryssning innan försäljningen öppnar för alla från och med den 29 december och då kommer det finnas en exklusiv förbokningsrabatt på 5% som kommer vara giltig tills juni 2016. Förbokningsrabatten är tillgängligt för alla.

MSC Seaside kommer att vara utrustad med en av de största och mest interaktiva vattenparkerna till havs. Som första kryssningsfartyg kan hon stoltsera med Slide Boarding Technology som kombinerar en vattenrutschbana med interaktiva spel, en futuristisk vattenparksteknologi som utgör ett svårslagbart nöje för resenärer i alla åldrar. Sol och bad låter härligt. Läs mer om sol och bad hos solcharter.se. Resenyheter från alla håll och kanter från fina planet.

Ombord på MSC Seaside får du en unik kryssningsupplevelse, bland annat tack vare den genomtänkta naturliga förbindelsen mellan inomhusmiljöer och utomhusmiljöer och den fantastiska panoramautsikten i fartygets allmänna utrymmen. Ett unikt promenaddäck låter dig ta långa promenader runt hela det 323 meter långa fartyget, där du också hittar en uppsjö av butiker, restauranger, caféer, barer, soldäck och poolområden, båda inom- och utomhus – alla med fantastisk utsikt över havet. Fartyget kommer även ha specialdesignat hytter för stora sällskap (upp till 10 personer). Ombord på MSC Yacht Club kommer det även finnas nydesignat lyxsviter som är utrustad en privat jacuzzi.

Lämna en kommentar

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.