Arlanda och Bromma Airport

Flygbussarnas linje mellan Arlanda och Bromma Airport får en justerad linjesträckning

Från och med den 1 februari 2016 kommer Flygbussarnas linje mellan Arlanda och Bromma Airport att få en ny linjesträckning. Nya stopp vid Brommaplan och Kista Centrum. Restiden från Brommaplan till Bromma Airport blir omkring 10 minuter. Hela sträckan, från Brommaplan till Arlanda tar omkring 60 minuter. 

– Vi försöker ständigt att optimera våra linjesträckningar och hitta nya upptagningsområden så att så många som möjligt ska kunna ta sig till flygplatserna utan krångliga byten. Brommaplan är en stor knutpunkt med såväl privatresenärer, affärsresenärer och arbetspendlare som nu enkelt kan ta sig till Arlanda eller Bromma Airport utan att först ta sig till City, säger affärschef Zakaria Abna-Aissa.

Förändringen innebär att man kommer att kunna åka med Flygbussarna från Brommaplan direkt till både Bromma Airport och Arlanda. Bussen kommer precis som idag att stanna i både Sundbyberg och Kista, med den förändringen att i Kista blir hållplatsen i Kista Centrum istället för på Jan Stenbecks torg. Nytillkomna hållplatser i Kista blir även Norgegatan och Kistahöjden. Det går också att hyra en bil direkt vid flygplatsen för att ta sig fram, www.hyrbilflygplatser.se jämför priser från flera bolag vid flygplatser. Det ä dock billigare med buss.

Hållplatser:
Brommaplan (ny)
Bromma Airport
Voltavägen (ny)
Tritonvägen
Gjuteribacken
Sundbybergs torg
Mariehällskyrkan
Ärvingevägen
Kista centrum (ny)
Norgegatan (ny)
Kistahöjden (ny)
Arlanda Airport

Flygbussarna har 26 års erfarenhet av att ta resenärer till och från flyget. Vi har idag 11 linjer till och från 7 av Sveriges största flygplatser.

Lämna en kommentar

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.