Budget Biluthyrning

Budget Biluthyrning erbjuder i sommar svenska resenärer att hyra en bil för endast tio kronor

Sedan en tid tillbaka presenterar Budget olika bilmodeller på sin Facebook-sida från förutbestämda destinationer runt om i Europa. Till exempel kan Budgets kunder nu i dagarna få möjligheten att köra en ny Volkswagen Passat från den franska huvudstaden Paris till antingen Stockholm eller Göteborg för endast tio kronor.

Det är redan över 50 resenärer som tagit del av Budgets prisvärda lösning och efter de kommande sommarmånaderna förväntas denna siffra vara avsevärt högre. I dagsläget finns det flera bilar i olika modeller som ska köras hem till Sverige från bland annat städerna Hamburg, Paris, Köpenhamn och Oslo.

Budget Biluthyrning har ofta ett behov att förflytta hyrbilar mellan sina uthyrningskontor och lanserade därför lösningen ”BudgetBilen” för att sänka kostnaderna företaget lägger på transport. För flexibla resenärer med en mindre semesterkassa innebär detta att kostnaderna kan reduceras kraftigt. Priset för BudgetBilen är alltid tio kronor även fast antal dagar och sträcka skiljer sig och i priset ingår en gratis bensintank. En klassisk ”win-win-situation” för båda parter då kunder hyr billigt och Budgets bilar snabbt kommer till rätt kontor.

Lämna en kommentar

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.