imagePRESS C10000VP

Canon lanserar en ny toppmodell i serien imagePRESS C10000VP

Canon lanserar en ny toppmodell i serien imagePRESS C10000VP – företagets första digitala färgutskriftsenhet med en kapacitet på 100 sidor per minut. C10000VP-serien vänder sig till såväl grafisk bransch som till inhouse-tryckerier. Dessa efterfrågar allt oftare större produktionsvolymer, utan att behöva kompromissa på kvaliteten. Serien sätter nya standarder för bildkvalitet och produktivitet genom tekniska innovationer som ökar produktiviteten, ger konsekvent hög utskriftskvalitet, noggrannare registrering samt flexibel media hantering och efterbehandling.

Det nya flaggskeppet bygger vidare på imagePRESS-sortimentets succé, som sedan lanseringen 2006 har ett framgångsrikt anseende som robusta produktionsmaskiner med dokumenterat stark ställning när det gäller tillförlitlighet och kvalitet. Hittills har 40 000 imagePRESS-färgenheter installerats världen över*, något som visar den tilltro användarna har till tekniken. Enbart i Europa har över 2 000 enheter av C800-serien sålts sedan lanseringen för drygt ett år sedan (juli 2014). Investeringen i Canons imagePRESS-teknik och utökade supporttjänster har gett tusentals tryckerier i Europa möjlighet till tillväxt med nya tillämpningsområden och ökad produktivitet.

Nya imagePRESS C10000VP levererar oöverträffad kvalitet och produktivitet i sin klass och kombinerar nya funktioner med beprövad teknik för att öppna dörrarna för kunderna till nya marknadssegment.

Lämna en kommentar

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.