Albin Ekdal

Vad kan man göra i höst i någon av Europas storstäder?

Funderar du på vad man kan hitta på höste när det gäller resor till stora städer i Europa? Varför inte åka på en fotbollsresa? Se Spanska ligan eller tyska ligan? Eller se Zlatan i Paris, kan det vara något.

Det finns många alternativ och många resebyråer som ordnar resor ut i Europa för att titta på fotboll. Det är inte billigt men kanske prisvärt om man bokar en paket resa där flyg, hotell och biljetter ingår. Sajten sverigesajter.se tipsar om att Ving numera erbjuder fotbollsresor till La Liga där de spanska lagen FC Barcelona och Real Madrid spelar. I deras fotbollspaket ingår sittplats på Camp Nou och Estadio Santiago Bernabéu och två eller tre nätter på hotell inkl. frukost i Barcelona eller Madrid. Flygresan bokas dock separat.

Att åka och titta på fotboll har blivit väldigt populärt de senaste åren. Tusentals svenskar åker till England, Spanien mm för att se sina favorit lag och uppleva stämningen på plats. Att se fotboll tillsammans med tusentals andra är mäktigt och en upplevelse man inte glömmer i första taget.

 

Lämna en kommentar

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.