Craft Sportswear

Säsongens träningskläder från Craft Sportswear

Hösten kan vara strålande vacker, men också alldeles blöt, kall och grå. Här är några av säsongens träningskläder från Craft Sportswear som håller dig torr och varm under svettiga pass i ruskiga förhållanden. Serierna Devotion och Weather är två koncept för olika förhållanden under höst- och vinterhalvåret; Devotion passar för lite mildare dagar medan Weather är ett kollektion för bitiga vindar och väta i luften.

I serien Devotion ingår bland annat den långärmade tröjan Devotion long sleeve shirt med en nätt dragkedja i halsen och mesh i ryggen som transporterar bort fukt.

Färger dam: Brisk/flumino, Crush/ruby, Dynasty/lilac/flourange, Black/crush

Färger herr: Sweden blue/Cayenne/Black, Asphalt/Black/Flumino, Black/Gecko

Rek pris: 400 kr

Löparjackan Devotion jacket skyddar mot vind och håller dig torr under löparpassen under höst- och vinterhalvåret. Kombinera med underställ för att hålla värmen under kyligare dagar.

Färger dam: Crush, Brisk/Crystal/Flumino, Lilac/flourange, Black/lilac

Färger herr: Sweden blue/Cayenne/Black, Flumino/Black, Black/Gecko, Asphalt/Black/Flumino,

Rek pris: 800 kr

Devotion tights har ett snyggt print på benen för löpare som trivs bäst i svarta tights – men med en twist. Materialet transporterar effektivt bort svett och body control-effecten ger en skön känsla under tuffare träningspass.

Färger dam: Dynasty/flourange, Black/Crush, Black/Brisk

Färger herr: BLack/Gecko, Black/Flumino

Rek pris: 550 kr

Weather jersey vann pris på ISPO för smart design. En smart magnetlösning gör det bekvämt att springa i tröjan när dragkedjan är nedragen.

På armarna sitter inbyggda handskar och hela framsidan av tröjan är gjord i ett vindtätt membran; VENTAIR WIND®. Membranet ger mycket bra vindskydd, effektiv ventilation och hög komfort i blåsiga förhållanden.

Tröjan är tunn och smidig och ett riktigt bra andra eller tredje lager i vinter.

Färger dam: Dynasty/Lilac/Flourange, Crush/Ruby

Färger herr: Black/Gecko

Rek pris: 1200 kr

Weather jacket är vind- och vattentät med tejpade sömmar och som andas riktigt bra tack vare smart design och avancerade materialvalen VENTAIR® som representerar det senaste inom tekniska materialsystem. Det är membran som skyddar mot väta och vind samtidigt som det ger effektiv ventilation och fukttransport.

Jackan känns som en skaljacka – men håller för träning utomhus under kalla dagar. Beroende på typ av underställ som lager ett kan Weather jacket användas under stora delar av året.

Färger dam: Ruby/Crush/Pine, Black/Dynasty/Flourange

Färger herr: Black/Flumino

Rek pris: 1500 kr

Weather pants är löparbyxor i unisexmodell med lösare passform upptill och tight känsla ner mot vaderna. Det är byxor för den trendkänsliga löparen som vill ha ett par träningsbyxor som håller för väder och vind de dagarna vinden viner och det faller regn eller snö.

Precis som övriga plagg i serien Weather är byxorna gjorda i ett membran som står emot vatten och vind. VENTAIR® är ett membran som skyddar mot väta och vind samtidigt som det ger effektiv ventilation och fukttransport.

Färg: svart.

Rek pris: 1200 kr

Lämna en kommentar

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.