Rapunzel of Sweden Väskor

Rapunzel of Sweden lanserar väskor för löshår

Nu lanserar Rapunzel of Sweden en ny serie förvarings- och stylingväskor för löshår. Väskorna är framtagna i samarbete med stylisterna bakom Mane Addicts, en plattform som grundats av Hollywoodstylisten Jen Atkin. Mane Addicts är ett företag och en plattform för professionella stylister baserat i Los Angeles, USA.

Företaget är grundat av Hollywoodstylisten Jen Atkin som tillsammans med hennes crew idag också driver det och lyfter fram samarbeten med stylister runt om i USA och världen. Många av stylisterna väljer idag att arbeta med Rapunzel of Swedens löshår. Att nu ta samarbetet ett steg längre genom att utveckla förvaringsmöjligheter för löshår har därför varit ett naturligt steg. Läs mer om det senaste inom mode och skönhet hos modesajter.se. De går igenom det som sker inom modebranschen.

I serien ingår tre väskor; en singelväska med tillhörande galge för löshår, en väska med fyra tillhörande fack för löshår och tillbehör samt en väska i begränsad upplaga med tio fack och möjlighet att organisera löshår och stylingverktyg. Samtliga väskor har upphängning med krok/ögla och kan vikas och rullas ihop för att passa små format.

Hårgarderoben och fyrfacksväskan kommer finnas till försäljning i Rapunzel of Swedens webbshop samt alla Rapunzel Concept Stores. I butik 21 oktober. Väskan i tiofacksmodell finns endast i begränsad upplaga hos utvalda återförsäljare.

Lämna en kommentar

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.