Alicantelinje

Karlstad Airport till Alicante för fjärde året i rad

Linjen kommer att starta 29 mars och pågå till 25 oktober 2016, med nyheten att man nu byter dag. Tidigare har man flugit söndag-söndag men kommer från och med nästa säsong flyga till Alicante på tisdagar.

Norwegian är det tredje största lågprisbolaget i Europa och det sjunde största i världen. Bolaget erbjuder idag 439 linjer till 132 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellanöstern, Thailand, USA och Karibien. Norwegian fasar löpande in nya, mer miljövänliga flygplan och har en flotta på cirka 100 flygplan med en genomsnittlig ålder på bara fyra år. För mer om vad som sker bland flygbolag rekommenderar vi alltomflygresor.nu, som fokuserar på aktuella nyheter inom flyg och flygresor.

‒ Vi är glada över att kunna fortsätta erbjuda Karlstadsborna direktflyg till Alicante i bekväma, moderna flygplan med årets nyhet; gratis direktsänd tv ombord, säger Charlotte Holmbergh Jacobsson, informationschef på Norwegian.

‒ Våra flyg med Norwegian till Alicante på sommarhalvåret och Las Palmas på vinterhalvåret är otroligt populära. Det är inte svårt att förstå varför; Norwegian blev 2015 utsett till världens bästa flygbolag inom lågpriskategorin och det är nog kombinationen låga priser, bra destinationer och trevliga grejer som gratis wifi ombord, som gör det. Det är också kul att se att det inte bara är värmlänningar som utnyttjar linjen, utan även örebroare, skaraborgare och norrmän, säger Carl Hallgren marknadschef på Karlstad Airport.

Lämna en kommentar

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.