Intresset för kryssningar i Karibien och från Kuba växer

Nu ökar MSC Cruises med ett fartyg till, MSC Armonia, från Kuba under vintersäsongen 2016-2017. Med start i november kryssar MSC Armonia från Havanna under hela vintersäsongen med två olika rutter. Genom att förstärka sin närvaro i Karibien kommer MSC Cruises kunna erbjuda sina kunder ännu flera destinationer att uppleva under deras kryssningars gång.

Den första rutten för MSC Armonia kommer börja i Kubas huvudstad och från Havanna kommer resan fortsätta till vita sandstränder på Isla de Roatán i Honduras. Därifrån kommer kryssningen fortsätta till nästa destination, Belize City i Belize och sen vidare till Costa Maya i Mexico. Innan fartyget återvänder tillbaka till Havanna, kommer sista stoppen vara på Isla de la Juventud i Kuba. Man blir riktigt sugen. Mer om härliga semester planer kan man hitta hos chartertankar.se. Det börjar bli dags att se över marknanden.

– Vi har de senaste åren märkt av ett allt större intresse för kryssningar i väst och är glada att ytterligare kunna bredda vårt kryssningsutbud i Karibien med utgångspunkt från en så spännande destination som Kuba, säger Claes Tamm, VD på MSC Cruises i Skandinavien.

Den andra rutten för MSC Armonia kommer inleda med två övernattningar i huvudstaden Havanna och därifrån fortsätta mot Montego Bay på Jamaica, Georgetown på Caymanöarna och innan fartyget återvänder tillbaka till Havanna, blir sista stoppen i Cozumel, Mexico. Man kommer också få en unik möjlighet att kombinera båda kryssningar till en 14-nätters kryssning i Karibien.

Lämna en kommentar

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.